• اصول بیمه
  • بیمه‌ی تامین اجتماعی
  • بیمه حمل و نقل
  • بیمه اتومبیل
  • بیمه مهندسی
  • بیمه حوادث و بیمه درمان
  • بیمه عمر
  • بیمه ی آتش سوزی
  • بیمه مسولیت
  • بیمه اتکایی
1. فرزندان تا چه سنی می توانند به همراه والدین بیمه تکمیلی شوند

فرزندان پسر تا سن 20 سال تمام و در صورت اشتغال به تحصیل تمام وقت دانشگاهی تا سن 25 سال تمام و دانشجویان رشته پزشکی تا سن 26 سال تمام تحت پوشش بیمه نامه های درمان تکمیلی می باشند. فرزندان دختر تا هنگام ازدواج یا اشتغال به کار تحت پوشش این بیمه نامه می باشند.
نکته: فرزندان دختر در صورت طلاق می توانند از محل بیمه درمان تکمیل پدر یا مادر تحت پوشش قرار گیرند.


آیا این مطلب مفید بود؟
2. چه حوادثی «حوادث ناشی از کار» محسوب می‌شوند؟

حوادث ناشی از کار حوادثی است که در حین انجام وظیفه و به سبب آن برای بیمه شده اتفاق می افتد. مقصود از حین انجام وظیفه، تمام اوقاتی است که بیمه شده در کارگاه یا مؤسسات وابسته یا ساختمانها و محوطه آن مشغول کار باشد و یا به دستور کارفرما در خارج از محوطه کارگاه عهده دار انجام مأموریتی باشد.
اوقات مراجعه به درمانگاه و یا بیمارستان و یا برای معالجات درمانی و توانبخشی و اوقات رفت و برگشت بیمه شده از منزل به کارگاه جزء اوقات انجام وظیفه محسوب می گردد مشروط بر اینکه حادثه در زمان عادی رفت و برگشت به کارگاه اتفاق افتاده باشد.
حوادثی که برای بیمه شده حین اقدام برای نجات سایر بیمه شدگان و مساعدت به آنان اتفاق می افتد حادثه ناشی از کار محسوب می شود.
- نقل از ماده 60 قانون تأمین اجتماعی مصوب 1354/4/3


آیا این مطلب مفید بود؟
3. مدارک مورد لزوم جهت پرداخت خسارت در بیمه حوادث چیست ؟

در صورت فوت :گواهی فوت/ گواهی وفات/ گزارش مشروح حادثه که توسط مراجع ذیصلاح تهیه شده باشد . در صورت نقص عضو کلی و جزئی : گزارش مشروح حادثه که توسط مراجع ذیصلاح تهیه شده باشد/ گواهی اولین مرجع درمانی مبنی بر شرح صدمات وارده/گواهی پزشک معالج مبنی بر پایان معالجات و غیر قابل علاج بودن عرضه ایجاد شده.


آیا این مطلب مفید بود؟
4. حادثه چیست؟

واقعه ی ناگهانی شدید که مستقیما براثز یک نیروی خارجی و بدون اراده بیمه شده سبب جراحت یا آسیب بدنی (به تشخیص پزشک) شود. باید دارای پنج شرط باشد: باید موجب صدمه ی بدنی شود، ناگهانی باشد، ناشی از بیماری نباشد، وقوع حادثه نباید از عمل عمدی و ارادی بیمه شده ناشی شود، باید بین حادثه ناگهانی و ضایعه جسمی که برای بیمه شده روی داده است رابطه علت و معلولی وجود داشته باشد.


آیا این مطلب مفید بود؟
5. دربیمه حوادث، بیمه گر در ارزیابی خطر به چه اطلاعاتی نیاز دارد؟

شغل و نوع حرفه ی بیمه شده، وضعیت جسمی و سلامت بیمه شده، وجود قراردادهای بیمه مشابه


آیا این مطلب مفید بود؟
6. انواع بیمه های حوادث انفرادی کدامند؟

بیمه حوادث بطور کلی، بیمه حوادث ناشی از حرفه، بیمه حوادث ناشی از ورزش، بیمه حوادث ناشی از رانندگی وسایل نقلیه موتوری.


آیا این مطلب مفید بود؟
7. مشکل هزینه های جراحی و بستری شدن در بیمارستان را چگونه می توان با بیمه حل کرد؟

هزینه‌های‌ روزافزون‌ درمانی‌، به‌ویژه‌ هزینه‌های‌ جراحی‌ و بستری‌ شدن‌ در بیمارستان‌، یکی‌ از مشکلات ‌جدی‌ خانواده‌هاست‌.این‌ هزینه‌ها را با پرداخت‌ حق‌ بیمه‌ سرانه‌معینی‌ می‌توان‌ بیمه‌ کرد.


آیا این مطلب مفید بود؟
8. اعمال جراحی اصلی کدامند؟

الف) عمل جراحی قلب که روی بافت قلب و یا عروق قلب و یا دریچه ها. ب) عمل جراحی مغز و اعصاب (شامل اعمال جراحی روی اعصاب محیطی و ستون فقرات اعم از دیسک مهره و زوائد مهره ای نمی شود) . ج) اعمال جراحی پیوند کلیه . د) پیوند مغز استخوان.


آیا این مطلب مفید بود؟
9. بیمارانی که اصل مدارک و صورت حسابهای بیمارستانی را می خواهند تحویل بیمه گر اول نمایند و متقاضی دریافت مابه التفاوت هزینه ها می باشند چه مدارکی را باید تحویل بیمه گر بدهند؟

الف ) فتوکپی برابر اصل شده مدارک و صورتحساب توسط بیمه گر اول . ب ) رسید مبلغ دریافتی بابت هزینه درمان بیمه شده که به تائید بیمه گر اول رسیده باشد یا تصویر چک دریافتی بابت هزینه درمان بیمه شده از بیمه گر .


آیا این مطلب مفید بود؟