• اصول بیمه
  • بیمه‌ی تامین اجتماعی
  • بیمه حمل و نقل
  • بیمه اتومبیل
  • بیمه مهندسی
  • بیمه حوادث و بیمه درمان
  • بیمه عمر
  • بیمه ی آتش سوزی
  • بیمه مسولیت
  • بیمه اتکایی
1. حق بیمه بیمه آتش سوزی به چه عواملی بستگی دارد؟

1- ارزش ساختمان:
هزینه ساخت هر متر مربع از بنا در متراژ کل ساختمان ضرب میشه
2- ارزش اساسیه و اموال موجود در ساختمان:
البته به جز دارایی هایی مثل طلا،جواهرات و پول نقد
3- پوشش های اضافی:
انتخاب هر یک از پوشش های اضافی مبلغی را به حق بیمه پایه اضافه میکند.


آیا این مطلب مفید بود؟
2. بیمه با شرایط اظهار نامه ای (شناور) در بیمه های آتش سوزی چیست؟

این پوشش معمولا‌‌ برای انبارها مورد استفاده قرار می‌گیرد. شرکت‌های‌ بیمه، در زمان‌ صدور ‌بیمه‌نامه‌های‌ آتش‌ سوزی‌، سرمایه‌ معینی‌ را برای‌ ماشین‌ آلات‌ و یا مواد اولیه‌ به‌ عنوان‌ حداکثر سرمایه‌ برای‌ پرداخت‌ خسارت‌ در ‌بیمه‌نامه‌ قید می‌کنند. این‌ حداکثر سرمایه‌ معمولا از طرف‌ ‌بیمه‌گذار تعیین‌ می‌شود.
با توجه‌ به‌ پیچیدگی‌ واحد‌های‌ تولیدی‌، صنعتی‌ و حجم‌ مبادلات‌ و کالایی‌ که‌ هر روز به‌ انبارها وارد و یا از آن‌ خارج‌ می‌شود و درنظر گرفتن‌ تورم‌ و افزایش‌ قیمت‌ها در مدت‌ کوتاه‌، تولید کنندگان‌ و صاحبان‌ صنعت‌، پوشش‌ بیمه‌‌ای مورد نیاز خود را به‌ نحوی‌ دریافت‌ میکنند که‌ در صورت‌ بروز حادثه‌ حریق‌، سرمایه‌‌های‌ تحت‌ پوشش‌ بیمه‌‌ای به‌ ارزش‌ روز بوده‌ و در زمان‌ وجود نوسانات‌ شدید در قیمت‌ و یا در میزان‌ موجودی‌، نیاز به‌ افزایش‌ و یا کاهش‌ آن‌ از طریق‌ صدور الحاقیه‌ نباشد.

در صدور ‌بیمه‌نامه‌‌های‌ اظهارنامه‌‌ای باید دقت‌ کرد که‌ اظهارنامه‌‌های‌ ارسالی‌ به دقت‌ مورد رسیدگی‌ قرار گیرد و به ارسال‌ به موقع‌ آنها هم‌ توجه شود، مبلغ‌ اظهارنامه‌ نیز از حداکثر سقف‌ ‌بیمه‌نامه‌ بیشتر نباشد، زیرا حداکثر تعهد ‌بیمه‌گر همان‌ سقف‌ ‌بیمه‌نامه‌ است‌ و در صورتی که ‌بیمه‌گذار موجودی‌ بیشتری‌ در انبار دارد حتما‌‌ باید از طریق الحاقیه‌ای‌، سقف‌ ‌بیمه‌نامه‌ را افزایش‌ دهد.
درصورت وقوع خسارت احتمالی، حداکثر تعهد ‌بیمه‌گر بر اساس ارزش موجودی اولیه مندرج در ‌بیمه‌نامه و یا آخرین اظهارنامه خواهد بود.


آیا این مطلب مفید بود؟
3. بیمه نامه آتش سوزی طرح جامع اصناف چه خطرات و خسارات تحت پوشش قرار می دهد؟

در این بیمه نامه ساختمان و اثاث منزل در برابر حوادث زیر تحت پوشش قرار می گیرند: حریق / انفجار / صاعقه / زلزله/ مسئولیت مالی در مقابل همسایگان/ پاکسازی محل حادثه/ سرقت/ وقفه در فعالیت (عدم‌النفع)


آیا این مطلب مفید بود؟
4. بیمه آتش سوزی چه خطراتی را پوشش میدهد؟

در بیمه آتش سوزی خطرات آتش سوزی، انفجار و صاعقه بعنوان خطرات اصلی تحت پوشش قرارمی گیرند و به تبع آن و حسب درخواست بیمه گذار خطرات اضافی از قبیل زمین لرزه، طوفان، سیل، سرقت، ترکیدگی لوله آب و غیره تحت پوشش قرار می گیرند.شایان ذکر است که دربیمه های آتش سوزی بالغ بر30پوشش خطرات تبعی قابل ارایه می باشد.


آیا این مطلب مفید بود؟
5. فسخ بیمه نامه آتس سوزی به چه صورتی است؟

بیمه‌گر و بیمه‌گذار هر زمان که بخواهند می‌توانند تقاضای فسخ قرارداد بیمه را بکنند. در این صورت: اگر تقاضای فسخ از طرف بیمه‌گذار باشد حق‌بیمه قرارداد تا آن زمان بر اساس تعرفه کوتاه مدت محاسبه می‌شود و مابقی مسترد خواهد شد. اگر تقاضای فسخ از طرف بیمه‌گر باشد حق بیمه قرارداد تا آن زمان بر اساس تعرفه روزشمار محاسبه می‌شود و مابقی مسترد خواهد شد. مبلغ حق بیمه بر اساس تعرفه کوتاه مدت بیشتر از مبلغ آن بر اساس روزشمار است. هنگامی‌که تعرفه کوتاه مدت در مورد حق بیمه اعمال می‌گردد منافع بیمه‌گر مدنظر است و هنگامی که تعرفه روزشمار مورد استفاده قرار می‌گیرد منافع بیمه‌گذار مدنظر است.


آیا این مطلب مفید بود؟
6. چه کسانی به بیمه نامه آتش سوزی مسکونی با طرح زلزله نیاز دارند؟

کلیه افرادی که در یک خانه یا آپارتمان زندگی می کنند در قبال اثاث منزل و یا ساختمان به این بیمه نامه نیاز دارند.


آیا این مطلب مفید بود؟
7. آیا سقوط بار داخل هواپیما که منجر به خسارت گردد ( نه منجر به حریق ) تحت پوشش خطر سقوط هواپیما می باشد ؟

سقوط هواپیما لزومی ندارد که حتما منجر به حریق گردد بلکه همینکه هواپیما به مورد بیمه برخورد کند اعم از اینکه منجر به حریق شود یا نشود تحت پوشش خواهد بود.


آیا این مطلب مفید بود؟